Veelgestelde vragen

Levering & Montage

Levering en montage vindt normaliter plaats na 6 tot 8 weken. Indien de levertijd afwijkt dan nemen wij altijd spoedig contact met u op.

Ja, al onze kozijnen worden standaard met HR++ glas geleverd. Mocht u veiligheidsglas of helemaal geen glas willen is dat ook mogelijk.

Ja, onze kozijnen worden voorbehandeld tegen houtrot, gegrond en daarna vakkundig afgelakt in een spuitcabine. Wij kunnen uw kozijn in elke gewenste RAL kleur lakken.

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit hout waarvan voornamelijk Noord-Europees grenen, Sapeli Mahonie en Meranti.

Werkwijze & Proces

Onze werkwijze is eenvoudig en snel: 

1. Indicatieve offerte
2. Inmeten
3. Definitieve offerte
4. Productie
5. Levering en montage

U ontvangt van ons een indicatieve offerte op basis van de door u aangeleverde maatvoeringen en wensen. Wanneer de offerte naar wens is komen wij bij u de kozijnen vakkundig inmeten. Hieruit volgt een definitieve offerte. Als deze ondertekend is ontvangt u van ons een factuur met aanbetaling, waarna wij de kozijnen in productie nemen. Vervolgens monteren wij uw kozijnen, werken deze netjes af en voeren de oude kozijnen af. 

Zodra de kozijn gereed zijn nemen wij contact met u op om de levering en montage in te plannen. Wij demonteren en verwijderen uw oude kozijnen, plaatsen de nieuwe kozijnen en werken deze netjes af aan de buitenzijde.

Betaling & Garantie

Wij hanteren een betalingsschema van 40%/40%/20%. U betaalt 40% vooraf, 40% zodra de kozijnen gereed zijn en 20% na montage.

Wij geven maar liefst tien jaar garantie op het gehele kozijn, mits u de montage niet door een externe partij laat doen. Ook bij slecht onderhoud van het schilderwerk kunnen wij geen garantietermijn afgeven. Wij adviseren het schilderwerk elke 3 jaar na te lopen en bij te werken waar nodig.

Incorrecte montage kan het kozijn erg beschadigen. Als er met een kozijn iets mis blijkt te zijn is achteraf moeilijk vast te stellen of dit door ondeugdelijke montage komt. Dit is niet alleen voor ons erg vervelend, maar ook voor u. Wij adviseren daarom altijd om de productie en montage door één bedrijf te laten doen.

Maatwerk

Neem bij afwijkende wensen contact met ons op.

Wij leveren en monteren ook raamdorpels.

Ja, ook deze kunnen wij voor u monteren. Bespreek de mogelijkheden met onze verkoopmedewerkers.

Wij kunnen op verzoek ook horren plaatsen.

Wij produceren zelf geen glas-in-lood, maar kunnen wel in samenwerking met een glas-in-lood zetter het glas-in-lood plaatsen. Voorwaarde is wel dat het glas-in-lood tussen twee glasplaten wordt vastgezet. U dient zelf het glas-in-lood aan te schaffen.

Het uitbreken of juist aanhelen van een muur/gevel is voor ons geen enkel probleem.

Verbouwing & Constructie

Ja, ons moederbedrijf IB Construction doet ook complete verbouwingen. Wij helpen u ook met met het leveren en monteren van kozijnen. Bekijk de website voor projecten en contact informatie.

Ja, ons moederbedrijf IB Construction doet ook nieuwbouwprojecten. Wij kunnen u helpen met bijna elke gewenste situatie en het leveren en monteren van kozijnen. Bekijk de website voor projecten en contact informatie.

Ja. Wij zijn gespecialiseerd in grotere VvE projecten in met name de grotere steden. Ook helpen wij met het leveren en monteren van kozijnen. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.