Houten Raamkozijnen

Wij leveren bijna alle soorten raamkozijnen met vrijwel alle mogelijke vakverdelingen.

Draairamen

Draaikiepramen

Uitzetramen

Kiepramen

Voordelen van IBC Kozijnen

Bij IBC Kozijnen werken we niet met vanaf prijzen. Wij vinden dit misleidend en zorgen achteraf vaak voor verrassingen. Zo vallen houten raamkozijnen met een vanaf prijs altijd duurder uit en komen daar achteraf nog de kosten voor montage en afwerking bij. U moet hiervoor vaak zelf aannemer voor inschakelen. Bij IBC Kozijnen krijgt u een offerte inclusief montage, sloop en afvoer van de oude raamkozijnen en de afwerking aan de buitenzijde. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en houdt u alles onder één dak.

Door een vakspecialist ingemeten

Wij snappen dat het inmeten van uw raamkozijnen een zeer precieze klus is. U wilt natuurlijk geen kozijnen die na productie niet de juiste maatvoeringen blijken te hebben. Wij laten daarom niets aan het toeval over en komen uw nieuwe raamkozijnen vooraf op locatie nauwkeurig inmeten. Zo weten we zeker dat alles naadloos past en zit u zonder zorgen.

Verantwoord en duurzaam

Al onze houten raamkozijnen worden geproduceerd van 100% FSC goedgekeurd hout. Het verantwoord bosbeheer draagt bij aan het tegengaan van de klimaatopwarming. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt er een nieuwe boom aangeplant. Hierdoor bent u verzekert van duurzaam product.