Houten Raamkozijnen

Wij leveren bijna alle soorten raamkozijnen met vrijwel alle mogelijke vakverdelingen.
Heeft u afwijkende wensen of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op!

Draairamen

Draaikiepramen

Uitzetramen

Kiepramen

Voordelen van IBC Kozijnen

Bij IBC Kozijnen werken we niet met vanaf prijzen. Wij vinden dit misleidend en zorgen achteraf vaak voor verrassingen. Zo vallen raamkozijnen met een vanaf prijs altijd duurder uit en komen daar achteraf nog de kosten voor montage en afwerking bij. U moet hiervoor vaak zelf aannemer voor inschakelen. Bij IBC Kozijnen krijgt u een offerte inclusief montage, sloop en afvoer van de oude raamkozijnen en de afwerking aan de buitenzijde. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en houdt u alles onder één dak.

Door een vakspecialist ingemeten

Wij snappen dat het inmeten van uw raamkozijnen een zeer precieze klus is. U wilt natuurlijk geen kozijnen die na productie niet de juiste maatvoeringen blijken te hebben. Wij laten daarom niets aan het toeval over en komen uw nieuwe raamkozijnen vooraf op locatie nauwkeurig inmeten. Zo weten we zeker dat alles naadloos past en zit u zonder zorgen.

10 Jaar garantie

Wij weten wat kwaliteit is en geven daarom ook 10 jaar garantie op al onze kozijnen. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Raamkozijnen op maat bestellen?

Onze houten raamkozijnen zij gemakkelijk op maat te maken. Een extra frees of uitsparing is gemakkelijk te realiseren. Deze ontwerpvrijheid is is bij andere soorten raamkozijnen veel beperkter. Kunststof en aluminium zijn minder bewerkelijk en dienen aan het einde van hun levensduur volledig vervangen te worden. Houten raamkozijnen kunnen goed onderhouden en eenvoudig gerepareerd worden. En wilt u na verloop van tijd een ander kleurtje, dan schildert u ze gewoon over.

Verantwoord en Duurzaam

Al onze houten raamkozijnen worden geproduceerd van 100% FSC goedgekeurd hout. Het verantwoord bosbeheer draagt bij aan het tegengaan van de klimaatopwarming. Voor elke boom die wordt gekapt, wordt er een nieuwe boom aangeplant. Hierdoor bent u verzekert van duurzaam  product.