Vakspecialist in Houten Kozijnen

IBC Kozijnen is een zusterbedrijf van IB Construction, een veel- geprezen, vakbekwaam aannemersbedrijf in de Randstad. Advies, prijsbepalen, inmeten, montage, onderhoud – reken op een transparante en soepele uitvoering zonder kopzorgen. Niet vooraf, niet tijdens en niet nadien. U krijgt de hoogste kwaliteit tegen een voorheen ongekend lage prijsstelling. In één moeite maakt u ook nog eens een belangrijke duurzaamheidsslag.

Wij helpen woningbezitters aan de de beste kwaliteit houten kozijnen. U kunt weer zorgeloos genieten, verhoogd de waarde van uw woning en verduurzaamd tegelijkertijd. Met onze korte levertijden, snelle service en vakkennis helpen helpen wij u en bouwprofessionals bij het realiseren van de meest uiteenlopen projecten. Bent u een aannemer? Neem dan snel contact met ons op voor de uitgebreide leveringsmogelijkheden.

Geen vanaf prijzen en alles inclusief

U wilt de juiste keuze maken. Het komt vaak voor dat offertes bij andere bedrijven vaak veel hoger uitvallen dan u had verwacht. Dit komt door de vanaf prijzen, hier komen de kosten voor sloop, afvoeren, plaatsing en afwerkingen nog bij.

Wij onderscheiden ons door u geen misleidende vanaf prijzen voor te schotelen. Bij ons is alles inclusief. Een vakspecialist komt bij u inmeten op locatie waarna u de definitieve offerte ontvangt. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Kleinere footprint voor een beter milieu

Driedubbel- of zelfs vierdubbel HR-glas, slimme coatings, naad-loze afwerking – IBC Kozijnen hebben de neiging zichzelf terug te verdienen. Oude of slechte ramen en kozijnen zijn energielekken. 

Door te kiezen voor de kwaliteit van IBC Kozijnen, bespaart u vanaf dag 1 op uw energieverbruik. Dat is leuk voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Het klimaat profiteert dubbel bovendien, want in tegenstelling tot veel andere kozijnen, komt bij ons alles uit Europa en is de productie van A tot Z gecontroleerd.

10 jaar garantie & FSC goedgekeurd

Het is niet zo spannend om 10 jaar garantie te geven als je weet dat je kozijnen zo’n periode toch wel glansrijk doorstaan. Een lekker idee is het wel, voor u natuurlijk. Mocht er namelijk wel iets misgaan, dan kunt u maar liefst tien jaar lang een beroep doen op onze service. En ook daarna mag u ons altijd bellen.