Aluminium Harmonicadeuren

Harmonicadeuren van aluminium geven niet alleen meer sfeer aan uw tuin, maar ook aan de huiskamer of keuken doordat er veel meer licht binnenvalt. Met harmonicadeuren worden uw buiten- en binnenruimtes samengetrokken, passend bij uw eigen stijl. Wij gebruiken alleen hoogwaardig aluminium dat er niet alleen schitterend uitziet maar ook vele jaren meegaat.

Inclusief 10 jaar garantie

Wij weten wat kwaliteit is en geven daarom ook 10 jaar garantie op al onze harmonica deuren. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Harmonica Deur - IBC Kozijnen

Technische Specificaties

Er zijn verschillende soorten harmonicadeuren om uit te kiezen, met vrijwel alle mogelijke vakverdelingen en elke andere configuratie met boven- en zijlichten. Onze harmonicadeuren hebben de volgende specificaties:

  • HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas
  • Driepuntssluiting
  • Hoogwaardig beslag in verschillende kleuren mogelijk
  • Geleverd in iedere gewenste RAL kleur
  • Ventilatieroosters in glas (optioneel)
  • Gratis ingemeten bij opdracht
  • 10 jaar garantie
  • Inclusief montage (optioneel)

Elke andere configuratie met boven- en zijlichten is mogelijk. Vraag direct een offerte aan en vul uw gewenste indeling in.

configureren

Opties (1/2)

50%

Gegevens (2/2)

90%

Zo gemakkelijk werkt het:

1. Indicatieve offerte

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw wensen zoals houtsoort, glastype, profielsoort en maatvoering aan ons door te geven. Op basis daarvan stellen wij voor u gratis en vrijblijvend een indicatieve offerte op. In deze offerte zijn ook de kosten voor sloop en afvoer van de oude kozijnen, de afwerking aan de buitenzijde en montage van uw nieuwe kozijnen meegenomen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

2. Inmeten definitieve offerte

Als de offerte bevalt komt een van onze vakmensen vervolgens bij u op locatie de kozijnen nauwkeurig in te meten. Eventuele wensen zoals het afwerken van de binnenzijde en andere bijzonderheden kunt u dan meteen met ons bespreken. Op basis van de exacte maatvoeringen en eventuele aanvullende wensen ontvangt u van ons vervolgens een definitieve offerte die u gemakkelijke online kunt accepteren.

3. Productie & montage

Na acceptatie van de definitieve offerte starten wij met de productie van uw nieuwe kozijnen. We bespreken we met u de planning voor het leveren en het monteren van de kozijnen. Wij verwijderen op vakkundige wijze uw oude kozijnen en voeren deze af. Vervolgens plaatsen wij uw nieuwe kozijnen en werken alles naar wens af.

Direct gratis offerte aanvragen.

Wij werken op een vertrouwde, transparante en gemakkelijke manier. Heeft u extra wensen zoals het uitbreken van een gevel, het maken van een Frans balkon, hulp nodig bij vergunningsaanvragen? Neem contact met ons op en wij regelen het graag voor u!

Prijzen harmonicadeur

Bij IBC Kozijnen werken we niet met vanaf-prijzen. Wij vinden dit misleidend en het zorgt vaak voor verrassingen achteraf. Zo vallen harmonicadeuren met een vanaf prijs altijd duurder uit en komen daar nog de kosten voor montage en afwerking bovenop. Zonde van uw tijd en geld! Wij zijn transparant in onze prijsopbouw en u weet precies waarvoor u betaalt. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Vraag een offerte aan voor een scherpe indicatieve prijs inclusief montage.

Harmonicadeur online bestellen

Voordelige harmonicadeuren kunt u direct online bestellen. U vraagt gemakkelijk een offerte aan via het offerteformulier. In slechts een paar stappen vult u uw wensen in. Vervolgens komt een van onze experts bij u langs, want wij snappen dat het inmeten van uw harmonicadeuren een zeer precieze klus is. U wilt natuurlijk geen kozijnen die na productie niet de juiste maatvoeringen blijken te hebben. Wij laten daarom niets aan het toeval over en komen uw harmonicadeuren nauwkeurig inmeten. Zo weten we zeker dat alles naadloos past en dat de offerte die wij voor u opstellen volledig is. 

Door vakspecialist ingemeten

Wij snappen dat het inmeten van uw harmonicadeuren een zeer precieze klus is. U wilt natuurlijk geen kozijnen die na productie niet de juiste maatvoeringen blijken te hebben. Wij laten daarom niets aan het toeval over en komen uw nieuwe harmonica deuren vooraf op locatie nauwkeurig inmeten. Zo weten we zeker dat alles naadloos past en zit u zonder zorgen.