Aluminium Schuifpui

Aluminium schuifpuien zijn een verrijking van ieder huis. Het glas zorgt ervoor dat er veel licht in uw kamer valt en geeft uw huis een prachtige moderne uitstraling. Daarnaast heeft een aluminium schuifpui vele voordelen. Aluminium heeft een sterke isolatiewaarde waardoor het in de winter binnen warm blijft. In de zomer kunt u de schuifpui open zetten en kan de koele zomerwind naar binnenwaaien. Daarnaast ziet die er niet alleen schitterend uit maar verhoogt een schuifpui ook nog eens de waarde van uw huis.

Technische Specificaties

Wij leveren verschillende varianten schuifpuien met alle mogelijke vakverdelingen, waaronder de dubbele aluminium schuifpui en de enkele aluminium schuifpui. Onze schuifpuien hebben de volgende specificaties: 

  • HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas
  • Driepuntssluiting
  • Hoogwaardig beslag in verschillende kleuren mogelijk
  • Geleverd in iedere gewenste RAL kleur
  • Ventilatieroosters in glas (optioneel)
  • Gratis ingemeten bij opdracht
  • 10 jaar garantie
  • Inclusief montage (optioneel)
 

Inclusief 10 jaar Garantie

Wij weten wat kwaliteit is en geven daarom ook 10 jaar garantie op al onze houten schuifpuien. Zo weet u zeker dat het goed zit.

aluminium schuifpui offerte

Zo gemakkelijk werkt het:

1. Indicatieve offerte

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw wensen zoals kozijnsoort, glastype, profielsoort en maatvoering aan ons door te geven. Op basis daarvan stellen wij voor u gratis en vrijblijvend een indicatieve offerte op. In deze offerte zijn ook de kosten voor sloop en afvoer van de oude kozijnen, de afwerking aan de buitenzijde en montage van uw nieuwe kozijnen meegenomen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

2. Inmeten definitieve offerte

Als de offerte bevalt komt een van onze vakmensen vervolgens bij u op locatie de kozijnen nauwkeurig in te meten. Eventuele wensen zoals het afwerken van de binnenzijde en andere bijzonderheden kunt u dan meteen met ons bespreken. Op basis van de exacte maatvoeringen en eventuele aanvullende wensen ontvangt u van ons vervolgens een definitieve offerte die u gemakkelijke online kunt accepteren.

3. Productie & montage

Na acceptatie van de definitieve offerte starten wij met de productie van uw nieuwe kozijnen. We bespreken we met u de planning voor het leveren en het monteren van de kozijnen. Wij verwijderen op vakkundige wijze uw oude kozijnen en voeren deze af. Vervolgens plaatsen wij uw nieuwe kozijnen en werken alles naar wens af.

Direct gratis offerte aanvragen.

Wij werken op een vertrouwde, transparante en gemakkelijke manier. Heeft u extra wensen zoals het uitbreken van een gevel, het maken van een Frans balkon, hulp nodig bij vergunningsaanvragen? Neem contact met ons op en wij regelen het graag voor u!

Prijzen aluminium schuifpui

Bij IBC Kozijnen werken we niet met vanaf-prijzen. Wij vinden dit misleidend en het zorgt vaak voor verrassingen achteraf. Zo vallen aluminium schuifpuien met een vanaf prijs altijd duurder uit en komen daar nog de kosten voor montage en afwerking bovenop. Zonde van uw tijd en geld! Wij zijn transparant in onze prijsopbouw en u weet precies waarvoor u betaalt. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Vraag een offerte aan voor een scherpe indicatieve prijs inclusief montage.

Schuifpui online bestellen

Om een aluminium schuifpui te bestellen hoeft u geen showroom te bezoeken. U kunt de schuifpui direct online bestellen. Door het offerteformulier in te vullen, weten wij waar u naar op zoek bent. Wij komen vervolgens bij u thuis langs voor een inmeting. Wij vinden het belangrijk dat de aluminium schuifpui precies past en de juiste maatvoering heeft na productie. Na ons bezoek ontvangt u de definitieve offerte. Door online te bestellen en een persoonlijke service voldoet de schuifpui geheel aan uw wensen.

Door vakspecialist ingemeten

Wij snappen dat het inmeten van uw aluminium schuifpui een zeer precieze klus is. U wilt natuurlijk geen kozijnen die na productie niet de juiste maatvoeringen blijken te hebben. Wij laten daarom niets aan het toeval over en komen uw nieuwe schuifpui vooraf op locatie nauwkeurig inmeten. Zo weten we zeker dat alles naadloos past en zit u zonder zorgen.